Peptider kosttillskott - Pepvital.se


Bisköldkörteln- Bonothyrk

795,00 kr

Beskrivning

Peptider är relativt korta kedjor av aminosyror som kommunicerar med kroppens celler, vilka i sin tur reglerar kroppens funktioner. Med ökad ålder minskar kroppens naturliga peptider i våra celler. När du känner för en boost av naturliga bisköldkörtelpeptider är Bonothyrk ett utmärkt val!

Bisköldkörtelhormoner (PTH eller parathormon) är ett polypeptidhormon som bildas i bisköldkörtlarna, och som har kalciumreglerade funktion, samt reglerar nivåerna av vitamin D och fosfor. Det har därför en viktig roll för hela elektrolytbalansen.

Information:
Produkten är ett kosttillskott utan biverkningar, och kan kombineras med andra kosttillskott och läkemedel. Produkten har kontrollerats av svenska tullens laboratorium och förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott är inte ett alternativ till varierad kost och ska användas förutom konventionella medicinska behandlingar.

Patenterad och framtagen av Professor Vladimir Khavinson.

Antal per förpackning:
20 kapslar.

Innehåll:
Ingredienser per kapsel (0,275 g): Mikrokristallint cellulosa 0,100 g, mjölksocker (laktos) 0,088 g, gelatin 0,075 g (kapselskal), peptidkomplex A-21 0,010 g, kalciumstearat (emulgeringsmedel) 0,002 g och titandioxid (E171, färgämne).

Rekommenderad dos:
Rekommendationer för användning för vuxna: 1 kapsel morgon och kväll under 10 dagar upp till 30 dagar. Upprepa var 3–6 månader.

Rekommenderad dos bör inte överskridas.
.Frakt: 0,00 kr

Pris: 795,00 kr
Antal: